+389 70 262 570
info@gorvik.mk
Христо Татарчев бр. 21А/4, Скопје

Регистрација на фирма


Склучете договор за сметководствени услуги, и ние ќе ја основаме Вашата фирма во Централниот Регистар на Република Македонија целосно БЕСПЛАТНО! Брзо и едноставно целата процедура трае помалку од 24 часа. Се што треба да направите е да се потпишете на потребните документи. Ние ќе ја извршиме регистрацијата.

Кои податоци му се потребни за да можам да отворам фирма?
 • Назив на новото друштво
 • Седиште на новото друштво
 • Име/Презиме на Основачот/те
 • Име/Презиме на Управител
 • ЕМБГ и бр.ЛК на Управител
 • ЕМБГ и бр.ЛК на Основачот/те
 • Шифра на дејност
 • Основачки влог (5000 евра во основни с-ва или пари)
 • Електронско сандаче
Колку е минималниот влог за да регистрирам фирма?
 • 5.000 Евра - паричен или непаричен влог
 • 0 (Нула) Евра (со обврска за уплата на 5.000 Евра - во рок од една година)
За колку време најбрзо може да се отвори фирма?
 • Вообичаено време за регистрација е 1 (еден) ден. Во ова време се вклучени подготовката на документацијата и приложување на документите до Централниот Регистар на Македонија
Дали навистина трошокот за регистрација на фирма е 0 (нула) денари?
 • Доколку е склучен договор за сметководствени услуги со ГОРВИК ДООЕЛ Скопје, регистрацијата на фирма е БЕСПЛАТНА т.е. 0 (нула) денари.

ДОКОЛКУ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ СЛОБОДНО КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ!